Hieronder de meest gestelde vragen over retouren en garantie, staat uw vraag er niet bij? Neem dan contact met ons op.

1) Ik ben niet tevreden over de geleverde materialen, wat nu?
Als u niet tevreden bent over een product, dan kunt u met ons contact opnemen via info@bestrating-online.nl en 0492-523468. Zodra wij de klacht hebben ontvangen nemen we normaliter binnen 2 werkdagen telefonisch of per e-mail contact op. Indien nodig zullen we in contact treden met de fabrikant van het desbetreffende product. De fabrikant zal de klacht in behandeling nemen. Er dient rekening gehouden te worden met een reactietijd tot 10 werkdagen. Zodra de reactie van de fabrikant ontvangen is nemen we contact op.
2) Kan ik een product retourneren?
Binnen 14 werkdagen kan een product geretourneerd worden. Het product moet in de staat worden teruggestuurd waarin u hem hebt ontvangen. De ondernemer vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt( moment van ontbinding). De terugbetaling is kosteloos voor de consument. Als de consument heeft gekozen voor een duurdere methode van levering dan de goedkoopste standaardlevering, hoeft de ondernemer de bijkomende kosten voor de duurdere methode niet terug te betalen. Wanneer u besluit het product binnen 14 werkdagen te retourneren, komen de kosten voor het terugzenden voor eigen rekening. Gemaakte transportkosten voor retouren vallen namelijk niet onder het herroepingsrecht en zullen dan ook niet worden terugbetaald. Dit is conform de regels van de Stichting Webshop Keurmerk, waarvan Bestrating-Online.nl lid is (zie punt 8.5). Uitzondering op deze regel zijn producten die bij ontvangst beschadigd zijn of verkeerd geleverde artikelen.
3) Kan ik mijn levering annuleren?
Ja dat kan onder bepaalde voorwaarden. Binnen 48 uur na bestelling dient u de annulering schriftelijk of per email aan ons te melden.
4) Heb ik garantie op de materialen?
Op de bestelde producten is fabrieksgarantie van toepassing zoals die door de diverse fabrikanten gehanteerd wordt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 × drie =