Alle 17 resultaten

Tegels met coating

Tegels met coating zijn prachtige tegels voor in de tuin. Sierbestrating geeft de tuin een direct een bijzondere uitstaling in een aparte sfeer. Met de tegels met coating kan een sfeer worden gecreëerd die goed past bij de persoonlijke voorkeur. De speciale coating geeft de tegels namelijk een uniek uiterlijk, bijvoorbeeld in een Oosterse, Engelse of Mediterrane sfeer. Van klassiek tot modern, alles is mogelijk op het gebied van sierbestrating met tegels met coating.
49,95 incl. BTW
49,95 incl. BTW
47,95 incl. BTW
36,95 incl. BTW
39,95 incl. BTW
39,95 incl. BTW
38,95 incl. BTW
38,95 incl. BTW
37,75 incl. BTW
34,60 incl. BTW

Tegels met coating blijven mooi

De coating is niet alleen bedoeld om de tegels hun karakteristieke uiterlijk te geven, maar biedt ook diverse andere voordelen. Op de eerste plaats voorkomt de coating dat de tegels vuil op kunnen zuigen, en daarnaast wordt verkleuring door overige negatieve invloeden voorkomen. Hierdoor blijven de tegels met coating lang mooi en in hun originele staat.

Tegels in de juiste sfeer

Bestrating-online.nl heeft een veelzijdigheid aan tegels met coating, in talloze sferen, modellen, kleuren, afmetingen en meer. Kortom, u heeft meer dan voldoende te kiezen voor uw sierbestrating. Bekijk de vele mogelijkheden en maak uw keuze.

We doen er alles aan om de levertijd van 6-8 werkdagen aan te houden, echter vanwege de Coronacrisis kunnen we u niet garanderen dat deze levertijd gehandhaafd blijft. Vriendelijk verzoeken wij uw begrip hiervoor.