Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Oud Hollandse tegels met diverse uitstralingen

Het is zeker niet het geval dat iedere Oud Hollandse betontegel er hetzelfde uitziet. Integendeel. Er is een enorme variatie te vinden binnen het assortiment Oud Hollandse betontegels. Deze tegels zijn te verkrijgen in diverse kleuren, waardoor deze voor de sierbestrating gemakkelijk zijn aan te passen op de gewenste sfeer, of op de kleur van de andere sierstenen die gebruikt zullen worden. Er zijn Oud Hollandse betontegels met een relatief standaard uiterlijk, maar er zijn ook diverse Oud Hollandse betontegels die in het uiterlijk veel lijken op natuurstenen.

Een ruim assortiment

Bestrating-online.nl heeft een ruim assortiment Oud Hollandse betontegels voor u geselecteerd, met onder meer tegels van diverse afmetingen en in verschillende kleuren. Kies het karakter dat bij u past en bestel wat u nodig heeft voor uw sierbestrating. Uiteraard zijn wij altijd bereikbaar om u te informeren en te adviseren.

We doen er alles aan om de levertijd van 8-10 werkdagen aan te houden, echter kunnen wij dit i.v.m. het coronavirus niet garanderen. Bedankt voor uw begrip.