Resultaat 1–18 van de 32 resultaten wordt getoond

Natuursteen tegels

Natuursteen tegels geven de buitenruimte een bijzondere uitstraling. Het mooie van natuursteen tegels is wel dat geen enkele tegel hetzelfde is. Natuursteen komt echt uit de natuur, en de natuur maakt nooit twee exact dezelfde exemplaren. De pure en natuurlijke uitstraling van de natuursteen tegels is zowel sfeervol als luxe, terwijl de stenen duurzaam en van goede kwaliteit zijn. Uiteraard zijn er natuursteen tegels voor sierbestrating te verkrijgen in diverse soorten en verschillende kleuren.

Sierbestrating met natuursteen tegels

Wanneer er gekozen wordt voor sierbestrating met natuursteen tegels, dan is het altijd goed rekening te houden met het feit dat niet alle tegels precies even groot zijn. In de meeste gevallen zijn de natuursteen tegels afkomstig uit landen waar men niet de beschikking heeft over de moderne machineparken die wij in Europa kennen. Hierdoor kunnen de afmetingen van bepaalde soorten natuursteen tegels van elkaar verschillen. Dit zorgt in de tuin uiteraard voor een mooi speels effect.

Sierbestrating geïnspireerd door de natuur

Als u natuursteen tegels wilt gebruiken als terrastegels of tuintegels, dan kunt u een ruime keuze vinden bij Bestrating-online.nl. U vindt de meest uiteenlopende soorten natuursteen tegels binnen het ruime assortiment. Uiteraard staan wij voor u klaar met meer informatie en advies wanneer u dit wenst. Andere toepassingen voor natuursteen zijn o.a. deurdorpels, natuursteen en hardstenen dorpels, keukenbladen enz.

We doen er alles aan om de levertijd van 8-10 werkdagen aan te houden, echter kunnen wij dit i.v.m. het coronavirus niet garanderen. Bedankt voor uw begrip.