Resultaat 1–18 van de 58 resultaten wordt getoond

Tuintegels

Tuintegels hebben een grote invloed op de sfeer in de tuin. Door de juiste tuintegels te gebruiken kan een unieke sfeer naar wens worden gecreëerd, van romantisch en klassiek tot modern en rustiek. Het kiezen en kopen van de juiste tuintegel kan een lastige opgave zijn, zeker omdat er zo ontzettend veel mogelijkheden zijn. Hieronder vindt u een mix van tegels. Kijk hier om alleen op goedkope tuintegels te zoeken of gebruik de prijsfilter om een selectie te maken dat past binnen uw budget. Vraag ons via de chat om advies of offerte, we helpen u graag. Bij Bestrating-online.nl kunt u de meest uiteenlopende, kleine en grote terrastegels kopen, zodat er altijd opties zijn die goed bij uw wensen passen.
11,30 incl. BTW
13,40 incl. BTW
15,70 incl. BTW
16,75 incl. BTW
15,70 incl. BTW
13,56 incl. BTW
16,35 incl. BTW
16,35 incl. BTW
15,40 incl. BTW
16,45 incl. BTW
16,45 incl. BTW
16,45 incl. BTW
13,94 incl. BTW
14,50 incl. BTW
16,15 incl. BTW
35,95 incl. BTW

De tuintegels van uw keuze

Er zijn talloze tuin- en terrastegels waarmee de buitenruimte een heel ander uiterlijk krijgt. De gehele buitenruimte kan worden bestraat, maar het is uiteraard ook mogelijk slechts delen van de tuin te betegelen met siertegels. Bijvoorbeeld volgens een bepaald patroon. Geef de tuin of het terras de gewenste look met bijvoorbeeld betontegels, keramische tegels, natuursteen tegels, Oudhollandse betontegels of tegels met coating.

Tuintegels kopen, aan welke prijzen moet ik denken?

Gaat u terrastegels kopen dan kunt u werkelijk overal uit kiezen. Verschillende formaten en verbanden, kleur en type afwerking. Maar de belangrijkste keuze is toch wel welk materiaal u gaat kiezen voor de tuintegel. Het materiaal is namelijk niet alleen bepalend voor het uiterlijk maar ook van invloed op de prijs van uw terras. Hieronder een handig overzicht van kosten als u tuintegels gaat kopen.

  • Betontegels: €10-25,-
  • Betontegels net natuurechte toplaag: €20-25,-
  • Oud hollandse betontgels: €25-30,-
  • Tegels met Coating: €25-35,-
  • Geimpregneerde tuintegels €25-30,-
  • Natuursteen tegels €30-100,-
  • Keramische terrastegels €30-100,-

Maak een keuze in sfeer voor uw tuin en terrastegels?

Goed, u weet wat uw budget is en wat nu? Het is belangijk dat u een bepaalde stijl kiest in uw tuinontwerp. Zoals bijvoorbeeld een mediterrane of moderne tuin, of misschien houdt u meer van een landelijke stijl? Als u het kleur- en materiaalgebruik steeds volgens hetzelfde concept toepast, zult u merken dat een mooi geheel ontstaat en u veel plezier aan uw tuin en terras zult beleven. Kies daarom tuintegels die passen binnen dit concept en laat andere materialen als split en grond hierop aansluiten. Kijk onze voorbeeldtuinen om inspiratie op te doen.

Tuintegels Kopen

Bij Bastrating-online.nl staat een ruim assortiment tuintegels klaar. Hier vindt u de meest verschillende soorten tegels voor uw sierbestrating, zodat er altijd een tuintegel te vinden is die aan uw wensen voldoet. De kwalitatief hoogwaardige tuintegels zijn onderhoudsvrij, duurzaam en krasvast. Online tuintegels kopen is bij ons heel eenvoudig. Kortom, als het om tuin- en terrastegels gaat zit u altijd goed bij Bestrating-online.nl.

We doen er alles aan om de levertijd van 8-10 werkdagen aan te houden, echter kunnen wij dit i.v.m. het coronavirus niet garanderen. Bedankt voor uw begrip.