Resultaat 1–18 van de 20 resultaten wordt getoond

Strakke waal- en dikformaten

Strakke waal- en dikformaten zijn een uitstekende keuze wanneer egaal, strak en modern de voorkeur heeft als het gaat om de sfeer in de buitenruimte. Juist door de hoge mate van eenvoud stralen deze stenen een bijzondere schoonheid uit. De kleur bepaalt de sfeer van deze < ahref="http://bestrating-online.nl">bestrating en hier is uiteraard veel keuze in.

Alle soorten en maten waaltjes en dikformaat stenen

Er is een grote variatie in kleuren onder de strakke waal- en dikformaten. Ga bijvoorbeeld voor antraciet voor de luxe tuin, voor lichtgrijs voor de moderne tuin en voor rood wanneer de sfeer best een beetje romantisch en nostalgisch mag zijn. Dit zijn nog slechts opties, want er is veel mogelijk binnen het assortiment strakke waal- en dikformaten.

Effen of gemixt?

Natuurlijk kan er in de buitenruimte met een effen kleur gewerkt worden, zodat er een mooi geheel ontstaat. Toch kan er met de waaltjes en dikformaat stenen ook zeker goed gecombineerd worden. Meerdere kleuren zorgen voor een inspirerend en speels effect of combineer met grotere tuintegels. U vindt alle mogelijkheden eenvoudig online, bij Bestrating-online.nl.

We doen er alles aan om de levertijd van 8-10 werkdagen aan te houden, echter kunnen wij dit i.v.m. het coronavirus niet garanderen. Bedankt voor uw begrip.