Resultaat 1–18 van de 97 resultaten wordt getoond

Betonklinkers

Betonklinkers zijn klinkers van uitzonderlijke kwaliteit die gegarandeerd zorgen voor een langdurig mooie tuinbestrating of terrasbestrating. Betonklinkers worden vervaardigd uit een mix van grind, zand en cement. Deze sterke mix zorgt ervoor dat water gemakkelijk kan worden afgevoerd. De betonklinkers hebben in de meeste gevallen een vrij compact formaat, waardoor het goed mogelijk is in het patroon van de sierbestrating te variëren. Er zijn meerdere kleuren betonklinkers beschikbaar, als rood, bruin, grijs en antraciet.

Een ruime variatie aan betonklinkers

Betonklinkers zijn beschikbaar in een veelzijdigheid aan soorten, kleuren, vormen en formaten. De sierbestrating met deze klinkers is strak, modern en multifunctioneel. Ga voor H-klinkers, straksteen, trommelsteen of bijvoorbeeld geïmpregneerde bestrating. De sierbestrating is gegarandeerd van hoge kwaliteit en blijft jarenlang mooi.

De betonklinkers van Bestrating-online.nl

Bestrating-online.nl biedt u een mooi assortiment betonklinkers. Kies de betonklinkers die het best passen binnen uw idee voor de sierbestrating en bestel gemakkelijk via de website. Uiteraard bent u altijd welkom om vrijblijvend contact met ons op te nemen voor meer informatie over onze betonklinkers.

We doen er alles aan om de levertijd van 8-10 werkdagen aan te houden, echter kunnen wij dit i.v.m. het coronavirus niet garanderen. Bedankt voor uw begrip.