Resultaat 1–18 van de 276 resultaten wordt getoond

Sierbestrating

Met sierbestrating kan een unieke sfeer worden gerealiseerd in een tuin of buitenruimte. Uiteraard zijn er verschillende mogelijkheden wanneer het gaat om een mooie tuinbestrating. Zo zijn er keramische tegels, Oudhollandse betontegels, reguliere betontegels en diverse tegels met een coating. De kleurechte sierbestrating kan in een effen geheel worden aangelegd, maar het is uiteraard ook mogelijk hier een patroon of vorm in aan te brengen.

Voordelen van sierbestrating

Sierbestrating brengt diverse voordelen met zich mee. Op de eerste plaats kan eenvoudig worden gezorgd voor een onderhoudsvriendelijke tuin of buitenruimte, door het gehele oppervlak te voorzien van een mooie bestrating. Daarnaast kan uiteraard ook een combinatie worden gemaakt van sierbestrating en ruimten voor bloemen, planten, een vijver of een gazon. De uitstraling van de tegels geeft een unieke sfeer, welke eenvoudig aan te passen is op de persoonlijke smaak.

Een hoge kwaliteit sierbestrating

Bestrating-online.nl biedt een ruim assortiment duurzame, kwalitatief hoogwaardige en vriendelijk geprijsde tegels en stenen voor de buitenruimte. Het brede aanbod tuin- en terrastegels vormt een uitgebreide keuze aan soorten en stijlen, waarmee sierbestrating naar wens gerealiseerd kan worden. Bekijk het assortiment betontegels, tegels met coating, Oudhollandse betontegels en keramische tegels, en ontdek de vele mogelijkheden.

We doen er alles aan om de levertijd van 8-10 werkdagen aan te houden, echter kunnen wij dit i.v.m. het coronavirus niet garanderen. Bedankt voor uw begrip.