Resultaat 1–18 van de 69 resultaten wordt getoond

Stapelblokken

Stapelblokken zijn zeer geschikt om een speels effect in de tuin te verkrijgen door te werken met hoogteverschillen. Vijvers en fonteinen worden mooi onder de aandacht gebracht wanneer deze omringd worden door mooie stapelblokken, natuurlijke trappen en opstapjes worden met alle gemak gecreëerd met de duurzame stapelblokken en de stapelblokken worden uiteraard ook meer dan eens gebruikt om natuurlijke plantenbakken en bloemenperken te realiseren in de buitenruimte.

Stapelblokken en sierbestrating combineren

Stapelblokken zijn er in talloze afmetingen, structuren, modellen en kleuren. Hierdoor is het heel eenvoudig om de stapelblokken qua uitstraling aan te passen op de sfeer van de sierbestrating. Stapelblokken zijn er in lichte en donkere tinten, in effen kleuren en in natuurlijke kleurcombinaties, met vlakke kanten en met ruwe zijden. Kortom, met de stapelblokken is alles mogelijk als het gaat om het realiseren van een unieke sfeer.

Van stapelblokken tot klinkers

Bestrating-online.nl is uw online specialist op het gebied van stenen, tegels en blokken. Wij bieden u de beste materialen voor uw terrasbestrating, voor uw tuinbestrating of uw opsluitbanden. Binnen ons assortiment vindt u een ruime keuze aan onder meer stapelblokken, natuursteen, gebakken bestrating, opsluitbanden, bielzen en meer. Kijkt u gerust even verder.

We doen er alles aan om de levertijd van 8-10 werkdagen aan te houden, echter kunnen wij dit i.v.m. het coronavirus niet garanderen. Bedankt voor uw begrip.