Resultaat 1–18 van de 24 resultaten wordt getoond

Palissadebanden

Palissadeblokken zijn een uitstekende optie wanneer u zoekt naar mogelijkheden met een natuurlijke, robuuste en rustgevende uitstraling. De palissadeblokken zijn zeer gemakkelijk te stapelen, waardoor er met alle gemak zowel hoge als lage opstaande randen gecreëerd kunnen worden. Zo worden de palissadeblokken vaak gebruikt om natuurlijke tuintrappen te realiseren, om vijvers en bloemenperken te omranden en om natuurlijke zitplaatsen in de tuin te maken.

De natuurlijke uitstraling van palissadeblokken

Palissadeblokken hebben van nature een pure uitstraling die goed past binnen iedere sfeer. Deze duurzame en kwalitatief hoogwaardige blokken passen evengoed in een klassieke tuin als in een moderne en luxe buitenruimte. De palissadeblokken behouden hun natuurlijke schoonheid, zodat u er zeker lange tijd van kunt genieten.

Diverse soorten palissadeblokken

Er zijn talloze soorten palissadeblokken, met diverse kenmerken. Van vlakke en strakke exemplaren in effen kleuren tot speelse modellen met een gevlamd effect; alles is mogelijk. Uiteraard vindt u bij Bestrating-online.nl een zeer brede keuze een palissadeblokken voor uw tuin, terras of buitenruimte.