> €1.000,- bestrating per leverancier bestellen = gratis transport t.w.v. €75,-!
Live chat service
Groot assortiment
Levering binnen 6 werkdagen
Geen verzendkosten boven €1.000,-
Scherp geprijsd

Inritblokken

Inritblokken zijn een juiste keuze wanneer u een pad naar bijvoorbeeld uw garage op mooie en passende wijze wilt afwerken. De inritblokken zijn niet alleen een mooie keuze op het gebied van uitstraling, maar zijn ook zeker een verstandige keuze. De inritblokken hebben een schuine zijde die ervoor zorgt dat de banden van uw auto, motor of zelfs de fiets en de step gespaard blijven bij het op- en afrijden.
  • 1
  • 2

Diverse soorten inritblokken

De inritblokken kunnen gemakkelijk zorgen voor een mooie afsluiting van uw sierbestrating. Er zijn verschillende soorten inritblokken verkrijgbaar. Er is niet alleen een keuze in de specifieke vorm van de inritblokken, maar uiteraard ook in de afmetingen. Hierdoor kunnen de inritblokken gebruikt worden voor zowel zeer brede als zeer smalle inritten. Kortom, de inritblokken zijn voor iedere buitenruimte goed geschikt.

Duurzame inritblokken voor een mooi resultaat

Met de inritblokken van Bestrating-online.nl zorgt u gegarandeerd voor een duurzaam, professioneel, mooi en kwalitatief hoogwaardig resultaat. U heeft bij ons een ruime keuze aan inritblokken, welke u uiteraard online kunt bekijken.