Resultaat 1–18 van de 109 resultaten wordt getoond

Betonnen opsluitbanden

Betonnen opsluitbanden zijn duurzaam, van hoogwaardige kwaliteit, onderhoudsvriendelijk en slijtvast. Dit betekent dat de betonnen opsluitbanden uitstekend zijn om uw sierbestrating op te sluiten. U zorgt er met alle gemak voor dat de sierbestrating goed op de plaats blijft, maar de betonnen opsluitbanden zorgen natuurlijk ook voor een mooie, nette en strakke afwerking.
Uitverkocht
Uitverkocht
Uitverkocht
Uitverkocht
7,05 incl. BTW
Uitverkocht
Uitverkocht
3,60 incl. BTW

Diverse soorten betonnen opsluitbanden

De betonnen opsluitbanden zijn te verkrijgen in eenvoudige modellen zonder details, maar uiteraard is er ook veel mogelijk als het gaat om vormen, details en kleuren. Afhankelijk van uw voorkeur kunt u de betonnen opsluitbanden gebruiken voor de meest uiteenlopende zaken in uw tuin. U kunt de betonnen opsluitbanden gebruiken als sierlijke afwerking van de tuintrap of omheining van de vijver, maar de strakke betonnen opsluitbanden zijn ook uitstekend om de hele tuinbestrating mee op te sluiten.

Opsluitbanden van hoge kwaliteit

Bestrating-online.nl biedt u betonnen opsluitbanden die niet aan uitstraling of kwaliteit verliezen. U kunt altijd rekenen op de hoge kwaliteiten van deze opsluitbanden. Uiteraard bieden wij u een ruime keuze, zodat u altijd betonnen opsluitbanden kunt vinden die goed passen bij uw wensen.