Alle 6 resultaten

Betonbielzen

Betonbielzen kunnen altijd een mooie toevoeging vormen in de tuin. Of u nu een onderhoudsvriendelijke tuin heeft met een volledige tuinbestrating, een kindvriendelijke tuin met een mooi gazon of een echte design tuin met vijvers, bloemenperken, paden en veel groen; betonbielzen komen altijd van pas. Met de betonbielzen kunt u dan ook alle kanten op, van het maken van traptreden tot het subtiel omheinen van perkjes of het maken van scheidingslijnen.

Natuurlijke betonbielzen

Betonbielzen hebben een natuurlijke uitstraling die zowel binnen de landelijk klassieke sfeer past als binnen de moderne luxe sfeer. De betonbielzen zijn te verkrijgen in diverse kleurstellingen en uiteraard ook in verschillende afmetingen en vormen. Deze variatie zorgt ervoor dat met de betonbielzen zowel een speels karakter als een strak karakter kan worden gemaakt. Eigenlijk is alles mogelijk met betonbielzen, en dat maakt deze bielzen juist zo aantrekkelijk voor iedere buitenruimte.

Toepassingen betonbielzen en bielzen

Betonbielzen kunnen voor verschillende toepassingen gebruikt worden. Onder andere als fundament onder een blokhut of drempel. Ook bij de afscheiding van bloembakken, borderafscheidingen of bij muren. Zo kunt u bijvoorbeeld verlengingen maken aan uw huizen met de bielzen en dat ook nog eens met een kleur die matcht met uw huis of de rest van uw tuin. Kortom de mogelijkheden zijn eindeloos en u geeft uzelf de kans om uw tuin in te richten op uw manier. De betonbielzen dragen bij aan een moderne uitstraling die een duidelijke structuur kan geven in uw tuin. Naast het gebruik van betonbielzen in uw tuin zijn ze ook te gebruiken om paden te markeren of opstapjes te maken.
Voor het leggen van uw betonbielzen is het belangrijk dat u de plaats waar u de betonbielzen wilt hebben eerst uitgraaft en een stabiele ondergrond vormt,waar u de betonbielzen in kunt leggen. U kunt zelf het legverband bepalen en zo de de gewenste vormen in uw tuin creëren. De stenen behoren recht naast elkaar in de grond te zitten, hiervoor kunt u een waterpas gebruiken. Als u een verhoging wilt maken met de bielzen is het belangrijk dat u in plaats van cement, steenlijm gebruikt om de betonbielzen aan elkaar vast te maken.

Kies uw betonbielzen

Bestrating-online.nl heeft duurzame betonbielzen van de hoogste kwaliteit. Deze betonbielzen bieden u de beste kenmerken voor uw buitenruimte. U kunt het volledige aanbod online bekijken. Uiteraard staan wij graag voor u klaar als u nog vragen heeft of advies wenst.

We doen er alles aan om de levertijd van 8-10 werkdagen aan te houden, echter kunnen wij dit i.v.m. het coronavirus niet garanderen. Bedankt voor uw begrip.