Alle 17 resultaten

Drainage

Het is belangrijk om over drainage na te denken binnen het ontwerp van uw tuin. Heeft het water een plek om naartoe te gaan, of loopt u het risico dat uw tuin regelmatig onder water staat? Denk daarom na hoe dat water goed wordt afgevoerd. Onze drainage producten komen daarbij goed van pas. Uiteraard zijn er meerdere mogelijkheden op het gebied van afwatering.

Mogelijkheden betreffende drainage

Wanneer het gaat om drainage van het terras, dan zijn er meerdere opties om in overweging te nemen. Denk aan afvoergootjes, roostergootjes en afvoerputten. Uiteraard is het goed om te kijken wat binnen uw buitenruimte de mogelijkheden zijn, wat nodig is en wat het best bij uw wensen en eisen past. U kunt de afwatering heel eenvoudig toepassen en combineren met uw sierbestrating. Uiteraard leveren de beste mogelijkheden op het gebied van afwatering ook de grootste voordelen voor het behoud van uw mooie tuin en sierbestrating.

Kwaliteit en service

Bestrating-online.nl garandeert u voortdurend een hoge kwaliteit en biedt u een vriendelijke service. U kunt online bestellen, maar wij staan ook altijd vrijblijvend voor u klaar met informatie en advies wanneer u dit nodig heeft, ook als het gaat om de drainage. Wij zijn u graag van dienst.

We doen er alles aan om de levertijd van 8-10 werkdagen aan te houden, echter kunnen wij dit i.v.m. het coronavirus niet garanderen. Bedankt voor uw begrip.