Alle 12 resultaten

Zand voor bestrating

Voor het bestraten is zand noodzakelijk voor een stabiele basis. Naast het gebruik van zand bij straten kan het ook als fundament gelden in uw tuin of terras. Uiteraard is het belangrijk dat hiervoor goed geschikt zand wordt gebruikt. Bij Bestrating-online.nl zijn twee soorten zand opgenomen in het assortiment, namelijk brekerzand en ophoogzand. Beide varianten zijn te bestellen in verschillende hoeveelheden. Voor een big bag zand hebben we twee soorten.
57,50 incl. BTW
4,75 incl. BTW
3,10 incl. BTW
3,10 incl. BTW
3,10 incl. BTW
3,10 incl. BTW
3,70 incl. BTW
13,60 incl. BTW
103,95 incl. BTW
114,45 incl. BTW
103,95 incl. BTW
120,75 incl. BTW

Brekerzand of ophoogzand?

Brekerzand wordt voornamelijk gebruikt om de naden tussen de (sier)bestrating goed te dichten, waarna er een stabiele en stevige bestrating ontstaat. Ophoogzand wordt voornamelijk onder de (sier) bestrating gebruikt, waardoor er een stevige en gelijke ligging bereikt kan worden. Bij een ophooglaag van tien centimeter dient rekening gehouden te worden met een verbruik van 150 kilo zand per vierkante meter.

Zand kopen; heeft u advies nodig?

Uiteraard kunt u de meest uiteenlopende benodigdheden voor een mooie buitenruimte vinden bij Bestrating-online.nl. Van prachtige sierstenen tot een grote big bag zand kopen. Natuurlijk kan het zijn dat u nog wat advies kunt gebruiken voor u aan de slag gaat. Wilt u een big bag zand bestellen? Dan staan wij graag voor u klaar. U kunt altijd vrijblijvend contact opnemen voor meer informatie of advies over brekerzand of ophoogzand.

We doen er alles aan om de levertijd van 6-8 werkdagen aan te houden, echter vanwege de Coronacrisis kunnen we u niet garanderen dat deze levertijd gehandhaafd blijft. Vriendelijk verzoeken wij uw begrip hiervoor.