> €1.000,- bestrating per leverancier bestellen = gratis transport t.w.v. €75,-!
Live chat service
Groot assortiment
Levering binnen 6 werkdagen
Geen verzendkosten boven €1.000,-
Scherp geprijsd

Gebakken klinkers

Gebakken klinkers worden veel gebruikt voor de sierbestrating van tuinen, en dat is uiteraard niet zonder reden. De gebakken klinkers hebben een hoge mate van hardheid, zowel aan het oppervlak als in de kern, waardoor deze klinkers een lange levensduur kennen zonder aan de hoge kwaliteit te verliezen. De gebakken klinkers zijn beschikbaar in diverse kleurnuances, waardoor gemakkelijk de gewenste sfeer gecreëerd wordt.

Geen bestrating producten in deze categorie aanwezig op dit moment.

Overige voordelen van de gebakken klinkers

Gebakken klinkers nemen weinig vocht en vuil op, en daarmee wordt een hoge mate van onderhoudsvriendelijkheid verkregen. Wanneer de gebakken klinkers onderdeel uitmaken van de sierbestrating, dan hoeft u er niet veel meer aan te doen. De verschillende formaten en kleuren van de gebakken klinkers zorgen ervoor dat deze goed met elkaar te combineren zijn. Hierdoor zijn er talloze ontwerpen en patronen mogelijk voor de sierbestrating voor uw tuin of terras.

Duurzame gebakken klinkers

U kunt de gebakken klinkers in de meest verschillende soorten terugvinden bij Bestrating-online.nl. U bestelt heel eenvoudig online na het maken van uw keuze. Kunt u wel wat extra informatie of advies gebruiken bij het maken van uw keuze voor de sierbestrating? Dan staan wij uiteraard graag vrijblijvend voor u klaar.