> €1.000,- bestrating per leverancier bestellen = gratis transport t.w.v. €75,-!
Live chat service
Groot assortiment
Levering binnen 6 werkdagen
Geen verzendkosten boven €1.000,-
Scherp geprijsd

Gebakken dikformaat klinkers

Dikformaat klinkers zijn bakstenen die geleverd kunnen worden in diverse kleuren. Deze dikformaat klinkers zijn circa 21 centimeter lang, 7 centimeter breed en hebben een hoogte van 8 centimeter. De verschillende kleuren worden verkregen door het proces bij het bakken aan te passen. De diverse bakprocessen geven de dikformaat klinkers hun eigen kleur, van rozig tot bruin. Andere mogelijkheden zijn genuanceerd rood, genuanceerd paars of bijvoorbeeld brons.

Geen bestrating producten in deze categorie aanwezig op dit moment.

Dikformaat klinkers brengen rust

De dikformaat klinkers hebben diverse voordelen, ook als het om hun uitstraling gaat. De dikformat klinkers kunnen binnen sierbestrating verwerkt worden als klein onderdeel van een groter geheel, maar het is uiteraard ook mogelijk om de gehele buitenruimte te voorzien van de dikformaat klinkers. De nostalgische, klassieke uitstraling van de dikformaat klinkers zorgt voor een rustgevend en natuurlijk effect in de buitenruimte.

Optimaal gemak

Als u een sierbestrating wilt waar u weinig omkijken meer naar heeft, dan zijn de dikformaat klinkers zeker een goede keuze. Deze stenen zijn kleur- en slijtvast, en hebben vrijwel geen onderhoud nodig. Voor een oppervlakte van een vierkante meter dient u rekening te houden met de verwerking van gemiddeld zeventig dikformaat klinkers. Uiteraard vindt u diverse soorten dikformaat klinkers bij Bestrating-online.nl.