Veelgestelde vragen

Lees eerst onze veelgestelde vragen voor het sturen van een bericht

1) Hoeveel moet ik (extra) bestellen?
Bestel niet de exacte hoeveelheid, maar houd ook rekening met snijverlies die de stratenmaker nodig heeft om af te werken. U voorkomt hiermee een mogelijk kleurverschil plus de extra transportkosten die benodigd zijn voor een tweede order. In de regel wordt aangenomen dat 5% snijverlies reëel is. Dit kan echter per situatie afwijken en is afhankelijk van de afmeting tegel en de situatie waar de bestrating gelegd moet worden.
2) Welke betalingsmogelijkheden zijn er?
Je kunt bij ons betalen met de volgende betalingsmogelijkheden: - iDeal - PayPal - Bankoverschrijving

iDeal

In onze webshop kunt u eenvoudig betalen met iDEAL. iDEAL is vertrouwd, veilig en gemakkelijk om online aankopen af te rekenen. In uw vertrouwde internetbetaalomgeving wordt de bestelling afgehandeld, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank.

PayPal

Ook kunt u de bestelling snel en eenvoudig betalen met uw PayPal account door middel van emailadres en wachtwoord.

Bankoverschrijving

De betaling kan ook over gemaakt worden op rekeningnummer IBAN NL47 ABNA 0559268734 t.n.v. Bestrating-online.nl van de ABN/AMRO te Helmond. De bestelling wordt verwerkt zodra de betaling door ons is ontvangen.  
3) Hoe betaal ik vanuit het buitenland?
Voor bestellingen vanuit het buitenland kunt u het beste met ons contact opnemen via email. Via de gemailde factuur kan de betaling voldaan worden middels een internationale bancaire overschrijving met behulp van een IBAN NL47 ABNA 0559268734 en BIC code ABNANL2A.
4) Ik heb mijn bestelling geplaatst, wat nu?
Zodra u uw bestelling geplaatst heeft ontvangt u een bevestiging van uw bestelling per mail. Controleer deze nauwkeurig op juistheid. Na ontvangst van uw betaling zult u een factuur ontvangen. De door u bestelde materialen worden doorgaans rechtstreeks vanuit de fabriek geleverd. Vandaar dat het niet mogelijk is om vooraf de exacte afleverdatum af te spreken. Heeft u een voorkeursdag ingevuld dan zal daar zoveel mogelijk rekening mee worden gehouden. Doorgaans wordt er vooraf telefonisch contact met u opgenomen om de exacte afleverdag door te geven.
5) Ik heb geen orderbevestiging ontvangen, kan dat?
Wanneer u geen orderbevestiging heeft ontvangen, dan is het waarschijnlijk dat onze mail in uw junk mail folder is terechtgekomen. Neem anders contact met ons op via de mail.
6) Hoe worden de bestelde materialen afgeleverd?
Leveringen vinden plaats d.m.v. een vrachtautocombinatie met oplegger van ca. 20 meter lang en geschied aan de verharde doorgaande weg. U kunt bij uw bestelling de locatie aangeven waar u uw materialen gelost wenst te hebben. Echter is het ter beoordeling van de chauffeur zelf of deze locatie (veilig) door hem te bereiken is. Mocht dat niet het geval zijn dan worden de materialen hier zo dicht mogelijk bij in de buurt gelost. Het niet kunnen leveren op de door u gewenste locatie kan nimmer een reden zijn tot annulering van de order, reclamatie of creditering. Indien u vooraf doorgeeft dat de gewenste locatie niet met een oplegger van 20 meter te bereiken is kunt u dat voordat u uw bestelling plaatst aan ons doorgeven. Wij proberen in dat geval samen met u te kijken naar een passende oplossing. In veel gevallen worden hier extra kosten voor gerekend. De goederen worden zo dicht mogelijk bij de plek van het leveringsadres geleverd. Bestrating-online.nl levert in principe af op het leveringsadres. Zelf dient u te controleren en beoordelen of levering op het leveringsadres mogelijk is. De exacte plaats van aflevering wordt door vrachtwagenchauffeur ter plaatse beoordeeld en bepaald. Leveringen kunnen in principe alleen plaatsvinden in Nederland. Voor leveringen in het buitenland (Belgie / Duitsland) zijn de transportkosten apart opvraagbaar. 
7) Wat is de levertijd van mijn bestelling?
De levertijd bedraagt doorgaans 4-6 werkdagen na ontvangst van betaling. Bestrating-online.nl stelt alles in het werk om de artikelen binnen de aangegeven termijn uit te leveren. Echter zijn we sterk afhankelijk van onze fabrikanten en leveranciers. Indien bij de fabrikant vertragingen optreden kan het incidenteel voorkomen dat er buiten onze invloed of macht vertragingen optreden. Om deze reden is de levertijd een indicatieve levertijd. Bestel daarom op tijd om onnodige vertragingen te voorkomen.
8) Moet ik bezorgkosten betalen?
Bij kleine leveringen onder de €1.000,- hanteren we €85,- incl. b.t.w. aan vrachtkosten. Kosten m.b.t. ons transport door pont -of veerdienst, tolwegen of levering aan de waddeneilanden worden bepaald a.d.h.v. de daadwerkelijke kosten.
9) Ik heb een klacht of ben niet tevreden over de geleverde materialen, wat nu?
Als u niet tevreden bent over een levering of product, dan kunt u met ons contact opnemen via info@bestrating-online.nl en 0492-523468. U krijgt binnen 2 dagen per e-mail reactie op uw klacht. U kunt een geschil ook altijd melden via de geschillencommissie van Stichting Webshop Keurmerk. Zodra wij de klacht hebben ontvangen nemen we normaliter binnen 2 werkdagen telefonisch of per e-mail contact op. Indien nodig zullen we in contact treden met de fabrikant van het desbetreffende product. De fabrikant zal de klacht in behandeling nemen. Er dient rekening gehouden te worden met een reactietijd tot 10 werkdagen. Zodra de reactie van de fabrikant ontvangen is nemen we contact op.
10) Kan ik een product retourneren?
Binnen 14 werkdagen kan een product geretourneerd worden. Het product moet in de staat worden teruggestuurd waarin u hem hebt ontvangen. Wanneer u besluit het product binnen 7 werkdagen te retourneren, komen de kosten voor het verzenden voor eigen rekening. Gemaakte transportkosten vallen namelijk niet onder het herroepingsrecht en zullen dan ook niet worden terugbetaald. Uitzondering op deze regel zijn producten die bij ontvangst beschadigd zijn of verkeerd geleverde artikelen.
11) Kan ik mijn levering annuleren?
Ja dat kan onder bepaalde voorwaarden. Binnen 48 uur na bestelling dient u de annulering schriftelijk of per email aan ons te melden.
12) Heb ik garantie op de materialen?
Op de bestelde producten is fabrieksgarantie van toepassing zoals die door de diverse fabrikanten gehanteerd wordt.
13) Zijn de prijzen op deze webshop inclusief of exclusief btw?
Alle producten op deze webshop worden getoond inclusief btw.
13) Wanneer betaal ik een kleine ordertoeslag
Bestel je voor minder dan €250,- per leverancier dan geldt er een kleine ordertoeslag van €40,-. Dan bedragen de verzendkosten  85+40= €125,- verzendkosten

Stuur ons een e-mail

Attentie! Vanwege de Coronacrisis zijn we niet in staat om uw vragen even snel te beantwoorden als u van ons gewend bent.